• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Måste jag bo kvar i lägenheten livet ut?

  Hej!

  Mitt problem är att jag har en jättestor oro inom mig. Denna oro har jag svårt för att tygla. Jag äter lugnade tabletter, fast jag inte vill. Oron började när vi sålde vårt hus. Nu sitter vi i en lägenhet, som jag inte kan tänka mig att bo i livet ut. Snälla, finns någon ljusning?

  Benny svarar:

  Ibland gör vi saker och ting för fort. På ett plan var du med på att flytta, fast du innerst inne inte var redo att ta steget. Känslorna var inte färdiga och du orkade inte ta itu med dina tankar. Nu känner du dig fast, tycker att väggarna kryper närmare och undrar "Gud, vad gör jag här?".

  Du kan var lugn. Ni kommer att flytta igen, det blir ett gemensamt beslut. Din partner vill också att du ska må bra. Även om en flytt tar på krafterna, kommer ni båda att hugga i med tillförsikt. Jag ser en trevlig bostadsrättslägenhet för er. Den har en pytteliten trädgård, men dock uteplats. Här får ni plats att sitta ute och du känner dig friare.
  När man mår som du, ska man aldrig ge upp! Man ska följa sina känslor, det är viktigt att bo rätt! Den som ärligt följer sitt hjärta, slipper att oroa sig. Lycka till med det nya hemmet!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!