Alla artiklar

  • Scampi fritti

    Friterade havskräftstjärtar är himmelskt gott och inte alls svårt att göra. Receptet kan ockå användas till skalade kräftstjärtar och stora skalade räkor.

  • Senapsås

    En jättegod sås, som passar utmärkt till patén. På bilden: Gravad Fogdölax och Senapssås. I bakgrunden Laxpaté och Gravlaxsås..

  • Exotisk räkgratäng

    Gratängen går bra att förbereda. Sedan återstår bara att lägga på sufflétäcket och grädda gratängen strax innan den ska serveras.

  • Vår goda fisklåda (av Anne-Cathrine och Annika i Värsås/Timmersdala)

    Du behöver 1 st torsk fiskblock av 1 st gul lök 2.5 dl grädde chilisås efter smak salt och citronpeppar Det här behövs för ca…

  • Laxpasta (av Jenny i Göteborg)

    Du behöver 1 pkt lax rökt skivad 4 dl crème fraîche citronpeppar efter egen smak tagliatelle till 4 portioner Det här behövs för ca 4…

  • Lax med lime och färskpotatis

    Laxen behöver bara kort marineringstid men får ändå utsökt smak.

  • Bästa fisksoppan

    Fisk och räkor i sällskap med bl a fänkål, vitlök, vitt vin, timjan och dill. Kan det bli annat än gott.

  • Räkor i het sås (av Linda i Malmö)

    Du behöver 1 kg räkor 1 tsk curry 1.5 st vitlöksklyftor 1/2-1 krm cayennepeppar 2 msk tomatpuré 1 tsk soja äkta 2 dl crème fraîche…

  • Sommarbuffe!

    Du behöver Frusen matjesmousse, 6 portioner: 2 st burkar matjesfiléer 4 dl vispgrädde 1 st rödlök liten 1 dl gräslök finklippt Garnering: gurka Matjesdelikatess, 6…

Scroll to Top