Alla artiklar

  • Bakad och fylld potatis

    Du behöver Ansjovisröra: 1 st ansjovisfiléer burk 3 st hårdkokta ägg 1 st rödlök 3 msk chilisås 4 msk majonnäs Räkröra: 100 g skalade räkor…

  • Cidersoppa med kanelparfait

    Äpple och kanel smakar och doftar underbart tillsammans. Gör cidersoppan och kanelparfaiten i god tid. Sen är det bara att värma soppan lite strax innan den ska servera.

  • Minestronesoppa (av Kim i Varekil)

    Du behöver köttfärssås spagetti eller makaroner majskorn ärtor eventuellt gröna paprika eventuellt lite 5 dl vatten 1 st buljongtärning Det här behövs för ca 2…

  • Blomkålsbiffar (av Veronica i Ängelholm)

    Du behöver 1 st blomkålshuvud normalstort 1.5 st ägg beroende på storlek skorpmjöl mjölk lökpulver vitpeppar Det här behövs för ca 4 port: Gör så…

  • Broccolisoppa (av Solveig i Lödöse)

    Du behöver 900 g broccoli 2 dl crème fraîche grönsaksbuljongtärning salt spad Det här behövs för ca 4 port: Gör så här 1 Dela broccolin…

  • Ostpaj med tomater

    Ostpaj med tomater varierar du med ädelost, brieost eller hårdost. Vilken sorts ost man väljer, beror på smak och tillgång. Alla varianter är lika goda! Ostpajen passar bra som dessert efter t ex en soppmiddag.

  • Champinjoner och rucola på lantbröd

    Härlig macka med champinjoner och rucola på rejäla skivor av rostat lantbröd. Ät gärna smörgåsen tillsammans med tomatsallad och parmaskinka.

  • Ryska potatiskakor

    Prova dessa ryska potatiskakor som också brukar uppskattas av de yngsta…

  • Linsgryta med currysmak (av Irja i Ljungby)

    Du behöver 2 dl linser gröna 1 st gul lök hackad 2 st vitlök hackade 1 st morot skivad 1 st paprika grovt hackad 1.5…

Scroll to Top