Alla artiklar

  • Lax-sambal

    Med lax kan man trolla fram de mest fantastiska rätter att fresta med. Här är en laxfilé med en spännande sås med "hetta".

  • Margaretas gröna tårta

    Du behöver Botten: 2 st smördegsplattor ägg Ugn: 225° Fyllning: 200 g kallrökt lax 100 g stenbitsrom 250 g kesella Gourmet 3 dl gräddfil 2.5…

  • Friterade fiskfiléer

    Friterad mat är kanske inte det nyttigaste, men fisk tillagad på det här sättet hör till mina favoriter. En och annan gång "kostar jag på mig" att äta den.

  • Höstströmming med rotfrukter

    Du behöver 1 st kålrabbi ca 150 g 1 st morot ca 150 g 0.5 st kålrot ca 300 g 2.5 dl vatten 1 st…

  • Norsk fiskfärs

    En mager och god färs som är lätt att göra med hjälp av matberedaren.

  • Quiche med skaldjur

    Den färdiga smördegen är utmärkt att använda till pajer. Det är både enkelt, snabbt och gott.

  • Krämig gryta med lax och champinjoner

    Grytan kan varieras med olika tillbehör istället för lax, t ex räkor, skinka eller rökt korv.

  • Fisk med osttäcke

    En härlig "allt i ett"-rätt, som kan stå klar att sättas i ugnen strax innan den ska ätas.

  • Vårgrön lax

    Bräckt lax går både fort och lätt att laga till.

Scroll to Top