Alla artiklar

  • Moas rågbullar

    Apelsinskal ger spännande smak åt rågbullarna. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

  • Solbullar I

    Solroskärnor ger brödet god smak, dessutom blir det fiberrikt. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

  • Fikonkringlor

    Kanske har du fikon hemma? Passa då på att baka kringlorna, som är både goda och fiberrika. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

  • Kuvertbröd med matvete

    Sockerfritt bröd.

  • Millennietårta

    Luftiga sockerkaksbottnar med frisk citronkräm emellan och mycket frukt ovanpå, det blir en perfekt tårta för det nya millenniet.

  • Valnötskyssar

    Godare än så här kan det knappt blir! En liten "kyss" är som ett mellanting mellan kaka och godis. Med sjuden smet blir marängerna blanka och lite sega inuti.

  • Knäckig äppelkaka (av Johanna i Kristianstad)

    Du behöver 175 g margarin 3 dl socker 3 dl mjöl 1.5 tsk bakpulver äpplen efter behag Det här behövs för ca 6-8 port: Gör…

  • Saffransbröd

    Julens traditionella saffransbröd med pojke längst fram till vänster och enkel lussekatt bredvid. Bakom ser du från vänster dubbel lussekatt, julvagn och prästens hår.

  • Klenäter

    Ingen jul utan mandelmusslor, klenäter och struvor. Du kan baka dem redan nu och sedan förvara dem i kylen eller frysen tills de ska avnjutas. Lite citron och konjak ger extra fin smak åt klenäterna (i bakgunden på bilden). Klenäter är för många den viktigaste julkakan.

Scroll to Top