Alla artiklar

  • Norsk fiskfärs

    En mager och god färs som är lätt att göra med hjälp av matberedaren.

  • Quiche med skaldjur

    Den färdiga smördegen är utmärkt att använda till pajer. Det är både enkelt, snabbt och gott.

  • Krämig gryta med lax och champinjoner

    Grytan kan varieras med olika tillbehör istället för lax, t ex räkor, skinka eller rökt korv.

  • Fisk med osttäcke

    En härlig "allt i ett"-rätt, som kan stå klar att sättas i ugnen strax innan den ska ätas.

  • Vårgrön lax

    Bräckt lax går både fort och lätt att laga till.

  • Kokt torsk med senapssås

    Du behöver 1,25 kg torsk 1 msk salt per liter vatten 1 st gul lök 1 st morot dillkvistar eller persiljekvistar Skånsk senapssås: 2.5 msk…

  • Räkor Indienne

    Räkor Indienne. En riktig festrätt är den här goda och lättlagade räkpannan.

  • Varmt hjärta

    Vägen till varje hjärta – sannerligen inte bara mannens – går genom magen. Det här smörgåshjärtat kan vänta, väl förberett, och behöver sedan bara gratineras några minuter innan det är färdigt att servera. Perfekt efter t ex bion eller teaterbesöket.

  • Klassiska kanapéer

    Kanapéer är ett finare ord för mycket små smörgåsar med olika eleganta pålägg. Ljuvliga munsbitar att äta på stående fot till drinken eller som god entré till en festlig middag. Ordet kanapé kommer från franskans canapé och kan, förutom de här minismörgåsarna, också vara en smördegsbakelse, utbakad i form av ett storflikigt blad.

Scroll to Top