Alla artiklar

  • Kanelbrownies

    Amerikanska chokladkakor som har smaksatts med kanel.

  • Vallmokaka med apelsin

    Rostade vallmofrön ger spännande smak åt den skivade kakan i bakgrunden.(Citronkakorna i förgrunden bakar du snabbt och lätt i långpannan. Den stora runda kryddkakan i mitten blir härligt saftig av zucchini. Recepten på de andra två kakorna hittar du under Citronkaka i långpannan och Kryddig zucchinikaka.)

  • Skolkökets rågkakor

    På den tiden, när "hemkunskap" hette "skolkök" var de här rågkakorna skolkökselevernas första bekantskap med jäsdegar, så lättbakade är bröden. Och goda!

  • Spansk limpa

    Du behöver 50 g jäst 8 dl kallt vatten 1 msk salt olivolja ca 1/2 dl vetemjöl ca 20 dl Ugn: 250° Det här behövs…

  • Sesamkakor

    Lättbakade kakor som ha ren fräsch smak av citron. Sesamfrön gör dem härligt "knapriga".

  • Lysekilslimpor

    Tjäna på att baka ditt eget matbröd! Av en påse mjöl bakar du fyra luftiga, porösa och fantastiskt goda limpor i långpannan. Härliga, hållbara bröd som blir en perfekt grund för matiga mackor.

  • Moas rågbullar

    Apelsinskal ger spännande smak åt rågbullarna. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

  • Solbullar I

    Solroskärnor ger brödet god smak, dessutom blir det fiberrikt. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

  • Fikonkringlor

    Kanske har du fikon hemma? Passa då på att baka kringlorna, som är både goda och fiberrika. Framifrån ser du Solbullar, Fikonkringlor och Moas rågbullar.

Scroll to Top