Alla artiklar

  • Är det farligt att ha ett för litet hjärta?

    Jag läste i tidningen om en man som undrade över ett förstorat hjärta. Jag skulle vilja få veta mera om motsatsen, alltså ett för “litet”…

  • Jubileumstårta

    Den här jubileumstårtan gjorde vi när Hemmets Journal firade 80 år, 2001! Pröva att göra din egen smörgåstårta, det är så lätt att du inte kan misslyckas. Det här är en riktig festtårta med lax och räkor och fyllningar som gör tårtan både saftig och läcker.

  • Het färspytt

    En omtyckt färsrätt som går att laga på 10 minuter. Hoppar du över potatisen i pytten, kan du servera röran i tacoskal eller tortillabröd.

  • Tjörngryta

    Fiskbullar hör till mina favoritkonserver. Det är gott och billigt och tänk så snabblagat! Fiskbullar tillverkas av den finaste vitfisken och inte av någon "skräpfisk" som ryktet ibland säger.

  • Ädel fänkålssoppa

    Nu är det tid för soppor av alla de slag. Varför inte bestämma att ha minst en soppdag i veckan. Börja med ett pröva den här.

  • Kalkon på gåsavis

    Vi är många som föredrar kalkonens magra och goda kött när vi bjuder till Mårtensmiddag. Välj en minikalkon, de säljs frysta och är lättare att hantera än de större fåglarna.

  • Pepparbiff av nötfärs

    Köttfärs är fortfarande billig mat och med goda tillbehör blir den riktig festmat.

  • Gratinerad gourmetfisk

    En riktig favoritfisk att bjuda den mest kräsne på.

  • Biff på rotfruktspytt med rödlökssås

    Lite pyssel blir det med maten, men den är lätt att laga till och den är väl värd mödan.

Scroll to Top