Alla artiklar

  • Vågar jag satsa på en dubbelt så gammal man?

    Jag är en tjej på 31 år som befinner mig i en svår situation. Jag är sambo och har fyra barn men förhållandet mellan oss…

  • Kan knölen i kinden vara farlig?

    Jag är en orolig mamma som undrar vad det är för en knöl min son har inne i kinden. Den är rörlig och ungefär som…

  • Hur länge orkar min kropp vänta på ett nytt hjärta?

    Jag är en 43-årig kvinna som 1994 fick hjärtinfarkt och blev bypass-opererad. Jag arbetade heltid igen några år och hade fullt upp. Är väldigt rastlös…

  • Gratinerad fläskfilé på selleribotten

    Rotselleri är nästan en lite bortglömd rotsak. Men den har härlig smak och passar bra till kött. Här är gratängen bottnad med förvällda sellerskivor. Rätten går utmärkt att förbereda dagen innan den ska ätas.

  • Stekt salt sill med lök

    Du behöver 4 st sillfiléer eller 8 små 1 dl rågmjöl eller ströbröd 2.5 st gula lökar 2 msk smör eller margarin 2 dl mjölk…

  • Kålrotslåda

    På ett finskt julbord får inte kålrotslådan fattas och varför inte ta efter denna tradition. Grönt på julbordet är verkligen något att sträva efter!

  • Örtkyckling I

    Du kan välja vilka kycklingdelar som helst till den här rätten, men tänk på att andra delar tar längre att bli genomstekta.

  • Delikatessköttbullar

    Inget går upp mot hemlagade köttbullar. Följ vårt recept och du ska se att det inte är speciellt svårt att göra riktigt goda köttbullar. Recept till sås får du också, om du vill bjuda bullarna som middag. De är också perfekta att ställa på smörgåsbordet, kalla eller varma.

  • Laxgryta med färg

    Det här är en mycket bra bjudrätt som går att förbereda. Sedan behöver bara laxen läggas i och sjuda några minuter, när grytan ska ätas.

Scroll to Top