Alla artiklar

  • Hur ska jag hantera denna sorg?

    Min första, största och enda riktiga kärlek gick hastigt bort förra året. Han var 26 år gammal och vi hade känt varandra i 13 år….

  • Jag kan inte använda tamponger

    Jag är en tjej på 21 år som har ett problem som ställer till det för mig ibland. Det är så att jag kan absolut…

  • Kan jag inte få flera barn?

    Jag är en kvinna på 31 år som för tre år sedan fick veta att jag har ett syndrom som gör att jag inte kan…

  • Jag är trött och tappar håret – beror det på struman?

    Mitt problem är att jag har struma. För tio år sedan fick jag remiss till kirurgen på länslasarettet. Jag blev först röntgad och sedan tog…

  • Maritas arkivfralla (av Marita i Västervik)

    Blev bjuden på något liknande en gång men bytte ut det mesta av ingridienserna.

  • Norsk kållåda

    Lådan blev jag bjuden på hos mina norska vänner och blev mycket förtjust. Den påminner mycket om vår kålpudding, men lagad på det här sättet, blir färsen drygare och kålen är ju oftast mycket billig mat. Eftersom man förväller kålen först, blir den mer lättsmält.

  • Skinkkalops

    Använder du karré istället för nötkött, får du en snabblagad kalops. Färsk skinka går också bra, om du föredrar det.

  • Vinterwok

    Förberedelserna tar lite tid, men annars är wokad mat mycket snabblagad. Dessutom nyttig och god!

  • Schweizerkyckling II

    Det här är en riktigt god bjudrätt, som går utmärkt att förbereda och steka strax innan den ska ätas. Bjud gärna "potatisrosor" till.

Scroll to Top