Alla artiklar

  • Päronkaka med mannagryn

    Bjud kakan, skuren i bitar, med vispad grädde eller mjukrörd glass till. Blandar du mannagryn i smeten får kakan en fin mandelsmak. Den blir också ganska mäktig och passar utmärkt som dessert efter en lätt middag. Du kan även avnjuta päronkakan till en kopp gott kaffe.

  • Ostfromage

    Överraska och bjud på ostfromage istället för den traditionella ostbrickan.

  • Brietårta

    Bjud den här lättgjorda och underbart goda osttårtan ljummen.

  • Små ost- och salamipajer

    Bjud pajerna som en liten kvällsrätt eller entrérätt eller ställ dem på ett buffébord.

  • Asiatisk grönsakswok

    Asiatiska kryddor ger den här grönsakswoken spännande smak. Du behöver inte ha en wok för att laga rätten, det går utmärkt i en vanlig stekpanna.

  • Svensk äppelkaka med vaniljsås

    Servera äppelkakan ljummen med kall vaniljsås, eventuellt blandad med lite vispad grädde.

  • Italiensk soppa med Crostini

    En mustig soppa att äta med rostade brödskivor till.

  • Lättbakat rostebröd

    Bjud lätt rostat bröd till skaldjursrätterna. Pröva det här goda och lättbakade brödet, där vi blandat lite durumvetemjöl i degen. Det ger bröd med gult matigt inkråm och spröd smakrik skorpa.

  • Räkrisotto med broccoli

    Risotton ska inte vara "stabbig" men inte heller för lös.

Scroll to Top