Alla artiklar

  • Strömming med spännande smak

    Här får vår svenska strömming spännande smak av exotiska kryddor och ingredienser. Vill du servera strömmingslådan varm kan du bjuda potatis, ris eller potatismos till. Du kan också bjuda den kall på ett buffébord.

  • Mustiga grytan

    En gryta med både nötkött och kryddstark korv. Den faller ungdomarna i smaken.

  • Pastagratäng med skinka

    En mustig gratäng.

  • Asiatisk gryta

    En spännande gryta som vi bjuder kokt ris eller nudlar till.

  • Svampgratinerade spättafiléer

    En klassisk fiskgratäng som smakar fest.

  • Norska potatislefsor

    Det här är ett lättbakat mjukt tunnbröd, som man t ex rullar ihop med någon god fyllning, t ex ost. På bilden ser du mättande bröd som smakar härligt t ex till soppan – längst fram Mustigt filmjölksbröd, i mitten Norska potatislefsor och längst bak Örtbullar (sök gärna övriga recept).

  • Mustigt filmjölksbröd

    Fiberrikt och lättbakat med mycket gott i. Du behöver bara en bunke, inget bakbord, när du bakar det här spännande brödet. På bilden ser du mättande bröd som smakar härligt t ex till soppan – längst fram Mustigt filmjölksbröd, i mitten Norska potatislefsor och längst bak Örtbullar (sök gärna övriga recept).

  • Örtbullar I

    Här är bullarna utbakade som brytbröd, men du kan lägga dem glest på en plåt också. På bilden ser du mättande bröd som smakar härligt t ex till soppan – längst fram Mustigt filmjölksbröd, i mitten Norska potatislefsor och längst bak Örtbullar (sök gärna övriga recept).

  • Gulaschsoppa

    Den ungerska nationalrätten gulasch kan också lagas som en mustig soppa. Frågar man efter recept på gulasch eller gulaschsoppa i Ungern är de lika många som personerna, som lagar dem. Här är ett för kulna dagar.

Scroll to Top