Alla artiklar

  • Ris à la Malta med jordgubbar

    Av risgrynsgröten gör vi en len ris à la Malta som njutes tillsammans med apelsinsmaksatta jordgubbar.

  • Fruns grova bröd

    Ett mustigt och gott bröd som bara blir godare, om det får "mogna" ett par dagar. Gott till skinksmörgåsen!

  • Smålandslimpa för doppet

    En limpa som är min och familjens favorit passar utmärkt till "doppet". Här är receptet.

  • Provencalskt revbensspjäll

    Med "provencale" i namnet förstås, att det ingår vitlök. Denna kan man givetvis utesluta, om man inte tycker om den.

  • Inlagd ingefärssill

    En ny fräsch inläggning som du lätt gör med urvattnad inläggningssill. På fatet ligger krämig julsill, bakom t v står en burk senapssill och t h ingefärssill.

  • Krämig julsill I

    Med matjessillfiléer gör du snabbt och lätt en god sillinläggning. På fatet ligger krämig julsill, bakom t v står en burk senapssill och t h ingefärssill.

  • Senapssill

    Mångas favorit på julens sillbord. På fatet ligger krämig julsill, bakom t v står en burk senapssill och t h ingefärssill.

  • Glasmästarsill

    En klassisk sillinläggning.

  • Baconsås med makaroner (av Elaine i Öjebyn)

    Jag fick det av en kompis som i sin tur hade fått det av min kusins tjej. Den serverar jag när man blir sugen på något gott.

Scroll to Top