Alla artiklar

  • Kotlettrad från Toscana

    Här steker vi både köttet och grönsaksröran i ugnen.

  • Vårvintergryta

    Massor av rotfrukter tillsammans med korv ger fin mättnadskänsla.

  • Limebräserad fänkål på potatispuré

    Ett lent mos toppat med fänkål och med svamp och tomater som tillbehör. En riktig festmåltid.

  • Äppelgifflar

    En karlsbaderdeg innehåller lite mer smör och ägg än vanlig vetedeg. Så får du också ett mycket gott vetebröd att njuta av till eftermiddagskaffet! Här fyller vi gifflarna med äpple och mandelmassa men man kan lika gärna fylla de med äppelmos om du föredrar det.

  • Allt var bara lögner och svek!

    Jag träffade en underbar man förra året och blev förälskad. Senare berättade han, att han hade en flickvän som för tillfället var bortrest. Men han…

  • Vad händer om livmodern tas bort?

    Jag har flera muskelknutor i livmodern som växer och min läkare har sagt att operation och borttagning av livmodern kan bli aktuellt. För ett år…

  • Champinjongratäng

    Den här vegetariska rätten är tänkt som en lunch eller supérätt och kompletteras med ett gott bröd, gärna fiberrikt.

  • Fläskfilégryta

    Gryträtter är härlig mat när vädret är kulet. Eftersom köttet inte steks i den här jättegoda rätten blir den mager.

  • Daimkakor

    Stora, frestande och jättegoda småbröd. Från vänster ser du Daimkakor, snabbhavrekakor och mandelbågar.

Scroll to Top