Alla artiklar

  • Kokosvåfflor med citronsorbet

    Kokosvåfflan får oss att tänka på varmare breddgrader. Citronsorbet är perfekt till.

  • Äppelvåfflor med punsch och kanelglass

    Äppelvåfflorna får fin smak av nyrivet äpple och punsch.

  • Tiramisu

    En lättlagad dessert. Tiramusu betyder "pigga upp mig"!

  • Foccacio

    Jättegoda bröd som du kan toppa med oliver och rosmarin eller bara rosmarin.

  • Kyckling med kapris och oliver

    Kycklingen marineras först med vitlök, rosmarin och citron. Däreftger brynes den och steks klar i ugnen.

  • Färsfylld köttrulle

    Färsfylld köttrulle som klarar sig själv i ugnen blir en riktig festmåltid. På bilden Färsfylld köttrulle, Gratinerad aubergin och Örtmarinerad paprika.

  • Örtmarinerad paprika

    En mycket vanlig inläggning i Italien. Den äts tillsammans med kött, fisk och fågel men även i en sallad eller till ost och bröd. På bilden Färsfylld köttrulle, Gratinerad aubergin och Örtmarinerad paprika.

  • Gratinerad aubergin

    Aubergin är en mycket omtyckt grönsak i Italien. Här gratineras den tillsammans med köttfärs. På bilden Färsfylld köttrulle, Gratinerad aubergin och Örtmarinerad paprika.

  • Gratinerad pasta

    Hemma hos mig är detta en klar pastafavorit.

Scroll to Top