Alla artiklar

  • Potatis- och rotsaksgratäng

    Du behöver 5 st potatis 2 st morötter 1 st palsternacka 1 st gul lök 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk salt och peppar 1…

  • Citrontoppad kycklingfilé

    En saftig kycklingfilé med en smakrik dressing med frisk citronsmak.

  • Fläskfilé gorgonzola

    Du behöver 600 g fläskfilé salt och peppar 2 msk smör eller margarin 1 tsk curry röd 1 st grön paprika 1 st röd paprika…

  • Gratinerad fläskfilé

    Du behöver 250 g broccoli 600 g fläskfilé salt och peppar 2 msk smör eller margarin 10 st champinjoner 3 msk vetemjöl 3 dl mjölk…

  • Ingefärskrans med päron

    Du behöver 2.5 st gelatinblad 2 st päron 2 msk pressad citronsaft 2 st äggvitor 1 st kesella 1% fett 1.5 tsk ingefära riven 1…

  • Toscapersikor

    En snabblagad klassisk dessert som är lika god än idag! Kan varieras med päron.

  • Katrinplommonsufflé

    Låt gästerna vänta på sufflén och inte tvärtom.

  • Mannagrynspudding

    En lite matigare efterrättsfavorit som passar bra efter en något lättare middag. Servera med jordgubbssås och vispad grädde.

  • Apelsinfromage

    Läckert syrlig fromage dekorerad med frukt och grädde. Förbered gärna dagen innan och garnera vid serveringen.

Scroll to Top