Alla artiklar

  • Varm brysselkålssallad

    Du behöver 0.5 dl sötmandel 500 g brysselkål färsk 0.5 st rödlök 1 msk smör eller margarin 1.5 dl vispgrädde 100 g fetaost peppar Gör…

  • Rödbetscarpaccio

    Du behöver 0.5 kg rödbetor 2 msk pumpakärnor 2 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger salt och peppar 1 st apelsin 1 dl blandad sallad…

  • Bulgursallad med rödkål

    Du behöver 2 dl bulgur 0.5 st saffran 0,25 g rapsolja +1 msk 4 dl vatten 1 st grönsaksbuljongtärning 300 g rödkål 1 st äpple…

  • Palsternacksgratäng

    Du behöver 1 kg palsternacka 1 st gul lök 3 dl prästost riven salt och peppar 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk Ugn: 225º Gör…

  • Aprikospaj med mandelmassa

    Du behöver Pajdeg: 2.5 dl majsmjöl 100 g mandelmassa 100 g smör eller margarin 0.75 tsk mandelarom Fyllning: 12 st aprikoser torkade 2 st ägg…

  • Apelsinsallad

    Du behöver 2 st apelsiner 1 msk strösocker 0.5 st granatäpple Gör så här 1 Skala apelsinerna med en kniv så att allt det vita…

  • Kanelbrylé

    Du behöver 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 st kanelstänger 6 st äggulor 0.75 dl strösocker Karamellisering: 4 msk strösocker Ugn: 175º Gör så…

  • Rödkål med äpple och valnötter

    Du behöver 300 g rödkål 1 st rödlök 1 msk smör eller margarin 1 dl vatten 1 tsk grönsaksfond 1 tsk vitvinsvinäger 1 st äpple…

  • Hasselbackspotatis

    Du behöver 10 st potatis 25 g smält smör eller margarin salt och peppar 0.5 dl ströbröd Ugn: 225º Gör så här 1 Skala potatisen…

Scroll to Top