Alla artiklar

  • Kycklinggryta med grön curry

    Du behöver 250 g kycklinglårfilé 0.5 st purjolök 1 st vitlöksklyfta 1 msk majsolja 1 tsk currypasta grön 2 dl kokosmjölk 1 tsk fisksås asiatisk…

  • Rårakor med svamp- och paprikaragu

    Du behöver 4 st potatis 1 msk purjolök hackad salt och peppar 1 msk matfett Svamp- och paprikaragu: 100 g champinjoner 1 st gul lök…

  • Äpple- och bogfläsksgryta

    Du behöver 250 g bogfläsk skivat rimmat 1 st gul lök 1 st äpple 0.5 dl vatten 1 tsk kycklingfond salt och peppar Garnera med:…

  • Spenat- och sockerärtspasta

    Du behöver 1 st schalottenlök 100 g bladspenat 1 msk matfett 50 g sockerärter 1 msk kycklingfond 1 dl matlagningsgrädde 1 msk redning ljus 100…

  • Köttfärssoppa med gratinerad ostsmörgås

    Du behöver 200 g nötfärs 1 msk matfett 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 st morot 1 st vitkål klyfta 1 msk kalvfond…

  • Diabetes-special: Hitta ett sätt att leva bra

    Jenny provade många mediciner och dieter för att finna ett sätt att må bra, trots sjukdomen. Och hon lyckades. Utöver insulinmedicinen får yoga, mindre stress och en rejäl frukost henne att må bättre än någonsin…

  • Fyllt svampbröd

    Så här på hösten passar det utmärkt att fylla matbrödet med svamp. Gott till en soppa och utmärkt på höstbuffén. Bröden går bra att frysa och sprödvärma vid servering.

  • Svampcarbonara

    Så här på hösten passar det utmärkt att blanda svamp i den krämiga äggpastan med fläsk.

  • Sellerisoppa med svamp och gorgonzola

    En krämig soppa med stekt svamp och gorgonzola förvandlar vardags-middagen till en festmåltid.

Scroll to Top