Alla artiklar

  • Morotspesto med solroskärnor

    Någon form av "röra" är alltid bra att servera på en buffé. De passar till kött såväl som till sallader eller att doppa bröd i.

  • Rostad sparris med basilikaost

    Rostad sparris smakar härligt tillsammans med hemgjord örtost. Sparrisen är lika god varm som kall.

  • Medelhavsinspirerad potatissallad

    Dill, mandel, pecorinoost och chili ? kan den här medelhavsinspirerande potatissalladen bli annat än god?

  • Matvetetabbouleh med nektariner

    Tabbouleh är en saftig sallad från mellanöstern, med frisk smak av citron och mynta. Här serveras en variant med matvete, pistaschmandel och nektariner.

  • Tapenademarinerad lammfilé

    Kallskuret kött är tacksamt att servera på en buffé. Lammytterfilé är enkelt att tillaga och en marinad med oliver, kapris och sardeller passar utmärkt till.

  • Grön ärtpuré med örter

    Soppan är lika god varm, ljummen eller kall.

  • Miniomeletter

    Du behöver 70 g bacon 1 st schalottenlök 1 msk smör eller margarin 1 st tomat 1 dl prästost riven 3 st ägg 1 dl…

  • Fattiga riddare

    Fattiga riddare är bröd som doppas i ägg och mjölk och steks härligt frasigt. Brödet vänds sedan i socker och kanel. Toppa med färska bär.

  • Risifrutti med bär

    Du behöver 4 dl risgrynsgröt 500 g 2 dl yoghurt eller vaniljyoghurt för en sötare variant 0.5 tsk vaniljsocker 2 msk strösocker bär hallon och…

Scroll to Top