Alla artiklar

  • Havregrynsgröt med äpple och mandel

    Lyxa till den vanliga havregrynsgröten med rivet äpple. Här toppar vi dessutom med hackat äpple, mandel och kondenserad mjölk. Mättande och gott!

  • Bovetegröt med hallon och kokos

    Matig gröt gjord på bovete och mjölk. När gröten är nästan klar tillsätts hallon och kokos som får bli härlig varma. Servera med en klick grekisk yoghurt.

  • Mannagrynsgröt med honungsblåbär

    Den enkla mannagrynsgröten lyxar vi enkelt till med blåbär och kardemumma. Toppa med mer bär, honung och mjölk.

  • Bakad gröt med kanel och aprikos

    Gröten med rågflingor, frön, torkad frukt och ägg blir ordentligt mättande. Toppa med mjölk och skivad banan. Det här är en frukost man står sig länge på!

  • Molinogröt

    Molinogröt med torkad frukt, vetekli och linfrö är mumma för tröga magar. Servera med äppelmos och mjölk.

  • Rotselleripaj med kassler

    Rotsellerin får en härligt mild smak när man förväller den. Tillsammans med rökt kassler, dill och lagrad ost blir den en läcker fyllning i paj.

  • Grönsakspytt med kassler och äppelsås

    Pytt, som betyder "lite av varje", kan man göra av nästan vad som helst. Den här kasslerpytten innehåller mycket rotfrukter och grönsaker och smaksätts med dill och persilja. En klick kall äppelsås till blir klicken över i.

  • Gulaschkotletter

    Låt kotletterna brässera i en mustig gulasch. Grytan innehåller potatis så en klick gräddfil, grönsallad och ett gott bröd räcker gott som tillbehör.

  • Kotletter i krämig rönnbärssås

    Du behöver 4 st fläskkotletter smör flingsalt nymald peppar Rönnbärssås: 3 dl grädde valfri fetthalt 2 msk viltfond 0.5 tsk kinesisk soja 3 msk rönnbärsgelé…

Scroll to Top