Alla artiklar

  • Blomkakor

    Du behöver Deg: 100 g smör 2 dl strösocker 1 st ägg stort 1 st vaniljstång 5 dl vetemjöl 0.5 tsk bakpulver röd hushållsfärg och…

  • Nässelkokott med löjrom

    En fransk favorit som här blir väldigt nordisk med nässlor, löjrom och gräslök. Servera kokotterna nygräddade som förrätt.

  • Maskrospesto

    Så här års är det bara att passa på att utnyttja maskrosornas gröna blad. Gott att blanda maskrospeston med nykokt pasta eller i sommarens pastasallad. Den är också perfekt att klicka på crostini eller servera till grillat.

  • Toast chèvre med kirskål och jordgubbar

    Här har jag valt att gratinera toasten på ett mörkt rågbröd, men ett grovt formbröd är också gott.

  • Potatissallad med sparris och maskrosblad

    Sommarfräsch potatissallad som passar till rökt mat som skinka, kalkon-bröst eller fisk. Salladen är också god till grillad lax, kyckling och fläskkött.

  • Kycklinggratäng med bönsallad

    Du behöver 300 g körsbärstomater 1 msk olivolja 1 st vitlöksklyfta 140 g tärnat bacon 600 g kycklingfil 200 g champinjoner 1 msk smör 3…

  • Filéspett med risotto

    Du behöver 600 g fläskfilé chiliexplosion kryddblandning i kryddkvarn salt 1 msk smör Risotto: 0.5 st gul lök 2 dl arborioris 1 msk olivolja 1…

  • Fläskfilétoast med dijonkräm

    Du behöver 500 g fläskfilé salt peppar 1 msk smör 4 skiva surdegsbröd 8 st salladsblad 1 st rödlök 4 st äggulor 3 msk riven…

  • Kyckling allt-i-ett

    Du behöver 600 g kycklingfil 2 st palsternackor 2 st morötter 2 st sötpotatis 4 st potatis 2 st rödlökar 4 st vitlöksklyftor 1 st…

Scroll to Top