Alla artiklar

  • Rabarbercurd

    Du behöver 500 g rabarber 1 dl vatten 2 st ägg 2.5 dl strösocker 50 g smör ca 5 dl Gör så här 1 Lägg…

  • Lemoncurd

    Du behöver 1 st citron 1 st lime 2 st äggulor 1 st ägg 2 dl strösocker 100 g smör ca 2 dl Gör så…

  • Blommande medaljonger

    Du behöver 0.5 st deg av blomkakor 2 msk kakao 1 l lakritsglass vispgrädde dekorationsblommor Servera med: jordgubbar ev Ugn: 180° Gör så här 1…

  • Blomkakor med strössel

    Du behöver 0.5 st deg av blomkakor till blomkakor Glasyr: 3 dl florsocker 2 msk kokande vatten strössel 0.5 st sats smörkräm se recept till…

  • Blomkakor

    Du behöver Deg: 100 g smör 2 dl strösocker 1 st ägg stort 1 st vaniljstång 5 dl vetemjöl 0.5 tsk bakpulver röd hushållsfärg och…

  • Nässelkokott med löjrom

    En fransk favorit som här blir väldigt nordisk med nässlor, löjrom och gräslök. Servera kokotterna nygräddade som förrätt.

  • Maskrospesto

    Så här års är det bara att passa på att utnyttja maskrosornas gröna blad. Gott att blanda maskrospeston med nykokt pasta eller i sommarens pastasallad. Den är också perfekt att klicka på crostini eller servera till grillat.

  • Toast chèvre med kirskål och jordgubbar

    Här har jag valt att gratinera toasten på ett mörkt rågbröd, men ett grovt formbröd är också gott.

  • Potatissallad med sparris och maskrosblad

    Sommarfräsch potatissallad som passar till rökt mat som skinka, kalkon-bröst eller fisk. Salladen är också god till grillad lax, kyckling och fläskkött.

Scroll to Top