AVSLUTAD RESA: Följ med på vår hälsoresa: Njut och må bra på Mallorca

Följ med på en aktiv resa med fokus på hälsa och välmående. Dagarna varvas med olika träningsformer, skön avkoppling och att ha roligt tillsammans!

Det här är resan för dig som tycker om att röra på dig, hålla dig stark längre och vill ha en aktiv semester men i lugnare tempo. Kanske vill du komma igång att motionera efter ett uppehåll?

Träningen är uppbyggd kring arrangören Springtimes tre hörnstenar: rörlighet (yoga, vattenjympa, stretch), styrka (cirkelträning, core) och kondition (stavgång, joggning, dans och gympa). Med på resan finns flera instruktörer och du kan välja mellan cirka fem pass per dag.

En stående populär aktivitet är vår bergsvandring i bergskedjan Sierra de Tramuntana, som finns med på Unescos världsarvslista under kategorin ”kulturlandskap”. En av dagarna gör vi ett vingårdsbesök på en lokal vingård.

Följ med på vår hälsoresa: Njut och må bra på Mallorca
Vackra Playa Son Maties i Palmanova.

Vi bor på Senses Palma Nova Hotel vid strandpromenaden. Vid hotellet finns flera poolområden, snackbar, gym, bastu, jacuzzi och turkiskt bad. Vi tränar på hotellets solterrasser med en härlig vy över strand och hav.

Det finns ett bra utbud av shopping, restauranger och nöjen i närheten och det är inte långt till Palma stad som du enkelt når med buss. Det finns också flera trevliga vandringsleder och golfbanor. Hotellet är endast öppet för personer fyllda 16 och uppåt.

Följ med på vår hälsoresa: Njut och må bra på Mallorca
Träna precis vid stranden – visst verkar det härligt?

Mallorca 22–29 oktober 2022

Välj bland dessa träningspass!

Core

Styrke- och balansövningar för mage, rygg, höft och säte. Du ökar din bålstabilitet och förebygger belastningsskador.

Yoga

Morgonyoga: Syftet är att låta hela kroppen mjukas upp efter natten och föregående träningsdag. Du gör övningar som alla kan göra, inte för tekniskt eller tempomässigt komplicerade. Du blir närvarande i din kropp och i nuet, resultatet blir en skön känsla som följer med under resten av dagen.
Eftrermiddagsyoga: Syftet är att utforska yogans olika möjligheter. En mer teknisk klass, där du kan utvecklas och få mer kunskap om yoga, vilken nivå du än befinner sig på. Du kommer att bli smidig, balanserad och inspirerad. På sikt blir du starkare, mer flexibel, får bättre kroppskontroll. Passar alla, framför allt dig som är nyfiken och intresserad av själva träningsformen yoga.

Lär dig gymma

Du får lära dig basövningarna på gymmet. Vi går ­igenom ett helkropps­program som passar dig som vill börja ­träna på gym.

Följ med på vår hälsoresa: Njut och må bra på Mallorca
Tobias Karlsson följer med oss på resan. Han har dansat sedan barnsben och är välkänd för alla som följer Let’s dance på tv. Självklart är det Tobias som håller i danspassen.
Foto: TT

Dans

Sveriges mest populära danslärare Tobias Karlsson kommer bjuda på danspass som alla kan vara med på. Passen är anpassade så att du kan vara absolut nybörjare, men även ha mycket dans i kroppen. Du kommer att få dansa allt från samba till paso doble och självklart något schlagerpass. Passen är gruppklasser där man dansar en och en.

Cirkelfys

Ett roligt träningspass för hela kroppen. Vi ­tränar i olika stationer. Ledaren går igenom alla övningar innan passet och visar hur det går att göra dem lättare eller tyngre. Du kan då själv välja hur belastande ­träning du vill ha ­samtidigt som du ­upplever en ­energifull gruppkänsla. Passet ­inleds med uppvärmning och avslutas med en skön nedvarvning och rörlighet.

Följ med på vår hälsoresa: Njut och må bra på Mallorca
Kanske ett dopp direkt efter träningen, i träningskläderna?

Resefakta

Avresa: 22 oktober 2022
Hemresa: 29 oktober 2022
Pris: 15 950 kr per person i delat dubbelrum (ej havsutsikt)

I priset ingår:

  • Flyg med SAS från Stockholm/Landvetter/Köpenhamn till Mallorca t/r, inkl skatter och 23 kg bagage, transfers.
  • 7 hotellövernattningar i vald rumskategori.
  • Halvpension (7 frukostar, 5 middagar och 2 luncher).
  • All träning och föreläsningar enligt program samt bergs­passet.
  • Vingårdsbesök.
  • Springtimes reseledarservice på plats.
  • Dans med Tobias Karlsson.

Boka så här:

Ring 08-545 535 40 eller via hemsidan www.springtime.se

Mejl: info@springtime.se

Läs mer på Springtimes hemsida

Övriga resevillkor får du vid bokningen. Vi reserverar oss för ­program­ändringar, valuta- eller skatteförändringar som står ­utanför vår kontroll.

Ett samarbete mellan Hemmets Journal, Icakuriren och Springtime

Scroll to Top