Du behöver
- 2 tsk finrivet citronskal
- 125 g smör
- 1.75 dl strösocker
- 150 g mandelmassa
- 4 msk mjölk
- 2 st ägg
- 1.25 dl vetemjöl
Citronsmörkräm
150 g smör
5 msk pressad citronsaft
6.5 dl florsocker
röd hushållsfärg
Ugn: 175°
Gör så här
1
Rör samman citronskal, smör och socker. Riv marsipanen och rör samman den med mjölken. Rör ner marsipanmassan i smöret och blanda väl. Rör i äggen, ett i taget, och blanda sist i mjölet.
2
Fördela smeten i muffinsformar. Grädda i ca 25 minuter. Låt svalna.
3
Citronsmörkräm: Vispa smör, citronsaft och florsocker fluffigt. Droppa i lite hushålls-färg. Spritsa muffinsen med en stjärntyll.