Du behöver
- ägg
 - 1,5 dl strösocker
 - 2 dl vetemjöl
 - 1 tsk bakpulver
 - 1 msk vatten
 - 1 msk rörsocker strö
 
Fyllning/Topping
                                                              50 g rumsvarmt smör
                                                              1 dl florsocker
                                                              100 g cream cheese
                                                              300 g bär 
Topping
                                                              2 dl vispgrädde
                                                              150 g bär
                                                                lime
                                                                finrivet limeskal
                                                                florsocker
                                    
Gör så här
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Blanda mjöl med bakpulver och rör försiktigt ner det tillsammans med vattnet. Bred ut smeten jämnt i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter i 250 graders värme.
Strö ut rörsocker över ett bakplåtspapper. Stjälp upp kakan på bakplåtspappret. Dra av pappret som kakan gräddats på. Låt svalna helt.
Vispa smör och socker vitt med elvisp. Tillsätt cream cheese, vispa slätt och fluffigt. Bred krämen över kakan och lägg på mosade bär. Rulla ihop från långsidan och skär i åtta bitar. Vispa grädden och lägg en klick på varje tårtbit. Toppa med färska bär, finrivet limeskal och pudra med florsocker.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






