Du behöver
- 300 g pasta
- 1.5 st gula lökar
- 500 g köttfärs
- 1 msk smör
- 2 st morötter
- 2 burk tomatsås à 400 gram, gärna smaksatt tomatsås
- salt och peppar
- 125 g mozzarella
Garnera med:
basilika
Servera med:
sallad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Koka pastan och låt den rinna av.
2
Skala och hacka löken. Fräs lök och färs i en stekpanna med smör.
3
Skala och riv morötterna och rör ner i stekpannan och fräs några minuter till. Späd med tomatsås och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
4
Blanda pasta och köttfärssås, och häll i en smord ugnsform.
Riv mozzarellan i bitar och lägg ovanpå. Gratinera tills mozzarellan smält, ca 10 minuter. Garnera med basilika och servera med sallad.