Du behöver

  • 300 g vit fiskfilé
  • peppar
  • 0.5 st citron rivet skal av
  • 4 skiva lufttorkad skinka
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st tomat
  • 2 st salladslökar
  • 1 msk rapsolja
  • 1 dl lätt crème fraiche med parmesan & vitlök

Servera med:

kokt potatis ugnsbakade rödbetor, citron

Gör så här

1
Dela fisken i 6 bitar. Krydda med peppar och strö över citronskal. Dela skinkan på längden och vira runt fisken.

2
Trä upp fisken på grillspett och stek i smör i stekpanna ca 3 minuter per sida.

3
Tärna tomaten och skiva salladslöken. Fräs tomat och salladslök i olja i en kastrull. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Servera fiskspetten med potatis, rödbetor, sås och citron.