Du behöver

  • 2.5 st kryddiga korvar t ex Tellicherry pepper

Potatissallad:

250 g kokt potatis
2 msk purjolök
5 st rädisor
1 st äggula
1 tsk senap söt stark
1 dl turkisk yoghurt
2 msk gurkmix t ex Bostongurka
salt och peppar

Servera med:

mâchesallad
gurka
rädisor

Gör så här

1
Potatissallad: Skär potatisen i bitar. Hacka purjolöken. Skär rädisorna i supertunna skivor på mandolin. Lägg dem i kallt vatten, så blir de extra krispiga. Blanda äggula, senap och yoghurt i en bunke. Tillsätt potatis, purjolök och gurkmix. Blanda och smaka av med salt och peppar. Tillsätt rädisorna strax innan serveringen.

2
Snitta korvarna med en vass kniv på ett par ställen. Grilla korvarna i medelvarm grillpanna eller på utegrillen, ca 5 minuter runt om. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor.