Du behöver

  • 200 g köttfärs
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st röd chilipeppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 200 g kidneybönor
  • 100 g färskost
  • salt och peppar
  • 4 st mjuka tortillabröd
  • 1 dl riven ost

Servera med:

sallad
gräddfil

Ugn: 250°

Gör så här

1
Kärna ur paprika och chilipeppar, tärna paprikan och finhacka chilin.

2
Fräs färsen smulig i smör i en stekpanna. Lägg i paprika och chili och fräs lite till. Skölj av bönorna och lägg i tillsammans med färskost. Smaka av med salt och peppar.

3
Fördela färsen på tortillabröden och rulla ihop. Lägg med skarven ner i en smord ugnsfast form. Strö över ost och gratinera i 10 minuter. Servera med sallad och gräddfil.