Du behöver
- salt och peppar
- 0.75 dl ströbröd
- 1 msk färsk timjan
- 1 msk färsk basilika
- 1 msk färsk dill
- 1 dl parmesanost riven
- 1 msk rapsolja
Citronsås:
1 dl turkisk yoghurt
1 msk majonnäs
1 tsk rivet citronskal
1 tsk honung
Servera med:
potatis och broccoli kokt
Ugn: 200°
2 bitar torskrygg
Gör så här
1
Torka av och lägg torsken i en smord ugnsfast form. Salta och peppra.
2
Lägg ströbröd, timjan, basilika, dill och parmesanost i en mixer och kör tills allt är smuligt. Tillsätt olja och fördela över fisken. Tillaga mitt i ugnen, ca 10 minuter.
3
Citronsås: Blanda yoghurt, majonnäs, citronskal och honung. Servera fisken med citronsås, kokt potatis och kokt broccoli.