Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 msk smör eller margarin
  • salt och peppar
  • 200 g körsbärstomater
  • 1 kruka basilika
  • 3 msk dijonsenap
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g färskost yoghurt
  • 2 dl riven ost

Servera med:

haricots verts
ris eller potatis

Ugn: 200°

Gör så här

1
1. Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Salta och peppra och lägg över i en ugnsfast form.

2
2. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Repa av basilikabladen och strö över.

3
3. Blanda senap, grädde och färskost, och häll i formen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. Servera med kokta haricots verts och ris eller potatis.