Du behöver

  • 4 st kotletter ca 1 1/2 cm tjocka, benfria
  • salt och peppar
  • 2 msk senap söt och stark
  • 2 dl ströbröd
  • 1 msk smör
  • 1 msk rapsolja

Smörfräst spenat:

400 g spenat lösfryst
2 msk smör
salt och peppar

Servera med:

quinoa tricolor kokt
citronklyftor

Garnera med:

persilja

Gör så här

1
Rumstemperera köttet och torka av det med hushållspapper. Salta och peppra. Bred senap på ena sidan av och lägg kotlet-terna senapssiden ner på en tallrik med ströbröd. Vänd på kot-letterna och bred på senap och vänd dem i ströbröd. Lägg kot-letterna på ett smörpapper och låt paneringen torka en stund.

2
Hetta upp en stekpanna med smör och rapsolja och stek kotletterna, ca 3 minuter per sida.

3
Smörfräst spenat: Fräs spenaten i en stekpanna med smör tills vätskan kokat bort. Salta och peppra. Servera till kotletterna med kokt quinoa och citron. Garnera med persilja.