Du behöver

  • 150 g broccoli
  • 0.5 st rödlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st paprika liten, röd
  • 1 st morot
  • 1 msk rapsolja
  • 200 g kycklingfilé
  • salt och peppar
  • 0.75 dl sweet chilisås
  • 1 msk hoisinsås
  • 2 tsk kycklingfond

Servera med:

nudlar
cashewnötter

Gör så här

1
Dela broccolin i mindre bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva moroten tunt. Fräs grönsakerna mjuka i en stekpanna med olja. Krydda med salt och peppar. Ta upp grönsakerna.

2
Skär kycklingen i och stek den runt om i stekpannan. Krydda med salt och peppar och lägg tillbaka grönsakerna i stekpannan. Tillsätt sweet chilisås, hoisinsås och fond och småkoka i 10 minuter. Servera med kokta nudlar och nötter.