Du behöver
- 6 st lasagneplattor färska
- 1.5 dl riven ost
Fyllning:
200 g kallrökt lax
200 g spenat fryst hackad
1 msk hackad dill
1 tsk timjan hackad färsk
250 g keso
4 dl ost Kelda
Garnera med:
timjan
Servera med:
sallad blandad och paprika
Ugn: 225°
Gör så här
1
Fyllning: Strimla laxen tunt. Tina spenaten och krama ur vätskan ge-nom i en sil. Blanda lax, spenat, dill, timjan, keso och ostsås i en skål.
2
Smörj en ugnsfast form som är ungefär lika stor som lasagneplattorna. Lägg 1/2 dl av fyllningen på botten. Varva lasagneplattor och fyllning. Av-sluta med fyllning och riven ost. Grädda mitt i ugnen, 20–25 minuter. Garnera med timjan och servera med en blandad sallad med paprikaringar.