Du behöver

  • 6 st lasagneplattor färska
  • 1.5 dl riven ost

Fyllning:

200 g kallrökt lax
200 g spenat fryst hackad
1 msk hackad dill
1 tsk timjan hackad färsk
250 g keso
4 dl ost Kelda

Garnera med:

timjan

Servera med:

sallad blandad och paprika

Ugn: 225°

Gör så här

1
Fyllning: Strimla laxen tunt. Tina spenaten och krama ur vätskan ge-nom i en sil. Blanda lax, spenat, dill, timjan, keso och ostsås i en skål.

2
Smörj en ugnsfast form som är ungefär lika stor som lasagneplattorna. Lägg 1/2 dl av fyllningen på botten. Varva lasagneplattor och fyllning. Av-sluta med fyllning och riven ost. Grädda mitt i ugnen, 20–25 minuter. Garnera med timjan och servera med en blandad sallad med paprikaringar.