Du behöver

  • 4 st pannkakor finns att köpa färdiga
  • 200 g köttfärs
  • 1 msk smör eller margarin
  • 0.5 st gul lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 100 g groddar valfri sort
  • 1 tsk kalvfond
  • 3 msk crème fraîche
  • salt peppar
  • 1 dl riven ost

Servera med:

apelsin rödkålssallad med

Ugn: 250°

Gör så här

1
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Tillsätt hackad lök och fräs ett par minuter.

2
Rör i tomatpuré, groddar, fond och crème fraiche och koka ihop i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

3
Fördela färsen på pannkakorna och rulla ihop. Lägg rullarna med skarven ner i smord ugnsfast form. Strö över ost och gratinera i 10 minuter. Servera med rödkålssallad med apelsin.