Du behöver

  • 600 g lövbiff
  • salt peppar
  • 100 g färskost
  • 100 g chèvreost eller riven pecorinoost
  • 2 msk smör

Rödbetsbulgur:

4 prt bulgur
1 st rödbeta

Garnera med:

färsk timjan
pumpakärnor

Servera med:

sallad

Gör så här

1
Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda. Salta och peppra.

2
Blanda färskost och getost och bred blandningen över köttet, och rulla ihop.

3
Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör, ca 3 minuter.

4
Rödbetsbulgur: Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och riv en färsk rödbeta fint, och blanda ner i bulgurn när 2 minuter av koktiden återstår. Servera ruladerna på en bädd av sallad och rödbetsbulgur och garnera med timjan och pumpakärnor.