Du behöver

  • 600 g lövbiff
  • 2 st rödlökar
  • 2 msk smör
  • salt peppar
  • 1 st röd paprika

Avokadoröra:

2 st avokado
1 msk olivolja
1 st vitlöksklyfta
2 krm Chili explosion

Servera med:

4 st tortillabröd stora
1 st salladshuvud
1 st röd paprika
1 dl turkisk yoghurt

Gör så här

1
Strimla lövbiffen. Skala och skär löken i tunna klyftor. Bryn köttet i en het stekpanna med smör. Tillsätt löken och låt den fräsa med i 1 minut. Salta och peppra. Tillsätt strimlad paprika och vänd runt.

2
Avokadoröra: Dela, kärna ur och gröp ur fruktköttet ur avokadorna, och mosa det med en gaffel i en skål. Tillsätt olja, pressad vitlök och Chili Ex-plosion. Servera köttet på tortillabröd med strimlad sallad, strimlad paprika och avokadoröra. Ringla yoghurt över alltsammans.