Du behöver

Fyllning:

250 g salladskyckling finns i frysdisken
0.5 st äpple
1 dl crème fraîche
0.5 dl mango chutney
0.5 tsk curry
salt peppar

Gratinering:

1 msk smält smör
2 dl riven ost 28 %

Garnera med:

1 dl cashewnötter rostade
färsk timjan

Servera med:

sallad

Ugn: 250°

Gör så här

1
Gör crêpes enligt grundreceptet.

2
Fyllning: Skär kycklingköttet i mindre bitar. Kärna ur äpplet och skär det i små tärningar. Blanda kyckling, äpple, crème fraiche, mango chutney och curry i en skål. Smaka av med salt och peppar.

3
Lägg en sked fyllning på den ogräddade sidan av pannkakorna och vik samman till ett paket. Lägg över på ett smort ugnsfast fat. Pensla med smält smör och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält och crêpesen är genomvarma, ca 10 minuter. Garnera med grovhackade cashewnötter, timjan och servera med sallad.