Du behöver
- 2 st kycklingbröstfiléer
- 1 msk smör
- salt, svartpeppar
- Chili explosion
Ratatouille:
1 st gul lök
1 msk rapsolja
400 g fryst ratatouille Findus
0.5 st röd paprika
0.25 st squash grön
salt och peppar
Servera med:
kokt ris
Garnera med:
basilika
Ugn: 200º
Gör så här
1
Lägg filéerna i en smord ugnsfast form. Pensla med Smör & rapsolja. Salta och krydda med svartpeppar och Chili Explosion.
2
Stek i mitten av ugnen, ca 20 minuter. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.
3
Ratatouille: Skala och skär löken i bitar. Fräs den i en gryta med olja. Tillsätt den frysta ratatouillen och rör om då och då tills den tinat, ca 5 minuter.
4
Skär paprika och squash i bitar, och tillsätt i ratatouillen. Smaka av med salt och peppar.
5
Skär kycklingen i skivor och servera med ratatouillen och kokt ris. Gar-nera med basilika.