Du behöver

  • 2 st kycklingbröstfiléer
  • 1 msk smör
  • salt, svartpeppar
  • Chili explosion

Ratatouille:

1 st gul lök
1 msk rapsolja
400 g fryst ratatouille Findus
0.5 st röd paprika
0.25 st squash grön
salt och peppar

Servera med:

kokt ris

Garnera med:

basilika

Ugn: 200º

Gör så här

1
Lägg filéerna i en smord ugnsfast form. Pensla med Smör & rapsolja. Salta och krydda med svartpeppar och Chili Explosion.

2
Stek i mitten av ugnen, ca 20 minuter. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.

3
Ratatouille: Skala och skär löken i bitar. Fräs den i en gryta med olja. Tillsätt den frysta ratatouillen och rör om då och då tills den tinat, ca 5 minuter.

4
Skär paprika och squash i bitar, och tillsätt i ratatouillen. Smaka av med salt och peppar.

5
Skär kycklingen i skivor och servera med ratatouillen och kokt ris. Gar-nera med basilika.