Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 100 g champinjoner
  • 2 msk smör eller margarin
  • 2 st tomater
  • salt och peppar
  • 1 msk färsk timjan
  • 600 g skinkschnitzel 4-8 tunna skivor

Sås:

2 dl vatten
2 msk kalvfond
1 dl vispgrädde
1 tsk kinesisk soja
1 tsk dijonsenap
1 msk maizena redning
1 msk hackad persilja

Gör så här

1
Skala och hacka löken och hacka svampen. Fräs i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in.

2
Hacka tomaterna och låt fräsa med i 10 minuter. Krydda med salt, peppar och timjan.

3
Lägg ut köttskivorna och fördela fyllningen på dem. Rulla ihop och fäst med tandpetare.

4
Krydda med salt och peppar, och bryn runt i en stekpanna med smör, börja med skarven ner.

5
Sås: Tillsätt vatten och fond, och koka under lock i 45 minuter. Ta upp ruladerna och håll dem varma.

6
Tillsätt grädde, soja och senap och koka upp. Red av och koka i 3 mi-nuter. Smaka av och strö över persilja.