Du behöver

  • 8 st lövbiff ca 500 g
  • salt och peppar
  • 0.5 dl syltlök hackad
  • 1 dl gurka hackad inlagd
  • 3 msk dijonsenap
  • 2 msk smör eller margarin

Sås:

2 dl grädde
2.5 dl vatten
1 msk kalvfond
1 msk redning
2 tsk dijonsenap
1 tsk kinesisk soja

Servera med:

hasselbackspotatis
rödlök frästa haricots verts med

Gör så här

1
Lägg ut köttet och krydda med salt och peppar. Blanda syltlök, gurka och senap, och fördela på köttet.

2
Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Bryn ruladerna i en stekpanna med smör, börja med skarven ner.

3
Sås: Tillsätt grädde, vatten och fond, och låt småkoka under lock i 30 minuter. Ta upp ruladerna.

4
Red av såsen och smaka av med senap, soja, salt och peppar. Servera ruladerna med hasselbackspotatis och lökfrästa haricots verts.