Du behöver
- 8 st lövbiff ca 500 g
- salt och peppar
- 0.5 dl syltlök hackad
- 1 dl gurka hackad inlagd
- 3 msk dijonsenap
- 2 msk smör eller margarin
Sås:
2 dl grädde
2.5 dl vatten
1 msk kalvfond
1 msk redning
2 tsk dijonsenap
1 tsk kinesisk soja
Servera med:
hasselbackspotatis
rödlök frästa haricots verts med
Gör så här
1
Lägg ut köttet och krydda med salt och peppar. Blanda syltlök, gurka och senap, och fördela på köttet.
2
Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Bryn ruladerna i en stekpanna med smör, börja med skarven ner.
3
Sås: Tillsätt grädde, vatten och fond, och låt småkoka under lock i 30 minuter. Ta upp ruladerna.
4
Red av såsen och smaka av med senap, soja, salt och peppar. Servera ruladerna med hasselbackspotatis och lökfrästa haricots verts.