Du behöver
- 1.5 dl couscous
- 250 g kycklingfärs
- 1 msk lök riven gul
- 0.5 st citron rivet skal
- 1 msk hackad persilja
- 1 st vitlöksklyfta
- salt och peppar
- 1 msk smör eller margarin
- 0.5 st röd paprika
- 1.5 dl matyoghurt
Servera med:
sallad
Gör så här
1
Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen.
2
Blanda färs, lök, citronskal och persilja. Pressa i lite av vitlöken och spara resten till såsen. Krydda med salt och peppar och blanda väl.
3
Rulla köttbullar med vattensköljda händer och stek köttbullarna i en stekpanna med smör, ca 5 minuter, tills de är klara.
4
Riv paprikan och blanda med yoghurt, resten av vitlöken och salt och peppar. Servera till kycklingbullarna tillsammans med couscous och sallad.