Du behöver

  • 1.5 dl couscous
  • 250 g kycklingfärs
  • 1 msk lök riven gul
  • 0.5 st citron rivet skal
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 0.5 st röd paprika
  • 1.5 dl matyoghurt

Servera med:

sallad

Gör så här

1
Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen.

2
Blanda färs, lök, citronskal och persilja. Pressa i lite av vitlöken och spara resten till såsen. Krydda med salt och peppar och blanda väl.

3
Rulla köttbullar med vattensköljda händer och stek köttbullarna i en stekpanna med smör, ca 5 minuter, tills de är klara.

4
Riv paprikan och blanda med yoghurt, resten av vitlöken och salt och peppar. Servera till kycklingbullarna tillsammans med couscous och sallad.