Du behöver

  • 200 g färskpotatis
  • 75 g sockerärter
  • 5 st körsbärstomater
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt och peppar
  • 250 g lövbiff
  • salt och peppar
  • 50 g färskost
  • 3 msk riven pepparrot
  • 1 msk smör eller margarin
  • 20 g mâchesallad

Gör så här

1
Koka potatisen. Dela stora potatisar. Ansa sockerärterna och koka dem i 1 minut. Blanda sockerärterna med delade tomater.

2
Vispa ihop olja, vinäger, senap, salt och peppar och blanda med potatisen. Vänd ner mâchesalladen.

3
Salta och peppra köttet. Lägg en klick färskost på varje skiva tillsammans med lite riven pepparrot. Vik ihop lövbiffarna och stek dem i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida.