Du behöver

  • 200 g skinkschnitzel
  • 1 msk rapsolja
  • 1 st morot
  • 0.5 st rödlök
  • 0.5 st broccolistånd
  • 1 tsk currypasta röd
  • 1 cm färsk ingefära
  • 1 st burk kokosmjölk liten burk, 165 ml
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond
  • 0.5 st lime rivet skal och pressad saft
  • salt och peppar
  • 125 g nudlar

Garnera med:

limeklyfta

Gör så här

1
Strimla köttet. Skala och strimla moroten. Skala och skiva löken och dela broccolin i mindre bitar.

2
Fräs kött och currypasta i en stekpanna med olja. Tillsätt grönsakerna och riven ingefära och stek lite till.

3
Häll på kokosmjölk, vatten och fond och koka i 5 minuter. Smaka av med limeskal, limesaft salt och peppar. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och servera till grytan. Garnera med en limeklyfta.