Du behöver
- 200 g skinkschnitzel
- 1 msk rapsolja
- 1 st morot
- 0.5 st rödlök
- 0.5 st broccolistånd
- 1 tsk currypasta röd
- 1 cm färsk ingefära
- 1 st burk kokosmjölk liten burk, 165 ml
- 1 dl vatten
- 1 msk kycklingfond
- 0.5 st lime rivet skal och pressad saft
- salt och peppar
- 125 g nudlar
Garnera med:
limeklyfta
Gör så här
1
Strimla köttet. Skala och strimla moroten. Skala och skiva löken och dela broccolin i mindre bitar.
2
Fräs kött och currypasta i en stekpanna med olja. Tillsätt grönsakerna och riven ingefära och stek lite till.
3
Häll på kokosmjölk, vatten och fond och koka i 5 minuter. Smaka av med limeskal, limesaft salt och peppar. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och servera till grytan. Garnera med en limeklyfta.