Du behöver

  • 1 pkt paket fryst, tärnad mango och hallon 250 g
  • 2 st kiwi
  • 1 msk flytande honung eller vit sirap

Sabayonne:

2 st äggulor
0.5 dl strösocker
0.75 dl vin torrt vitt

Servera med:

florsocker
citronmeliss

Ugn: grill 250º eller gasbrännare

Gör så här

1
Tina mango och hallon. Skala och skär kiwin i bitar. Blanda frukt och bär i en skål med honung eller sirap. Fördela frukten i ugnssäkra portionsformar.

2
Vispa äggulor, socker och vin kraftigt i en rostfri kastrull på svag värme tills såsen börjar tjockna.

3
Ta kastrullen från värmen och fortsätt vispa tills såsen svalnat. Sätt ugnen på grill.

4
Häll såsen över frukten och gratinera någon minut högt upp i ugnen, under passning. Eller färgsätt med gasbrännare. Pudra över florsocker och dekorera med citronmeliss. Servera genast.