Du behöver

  • 750 g potatis kokt
  • 2 msk smör eller margarin
  • salt och peppar
  • 1 st gul lök
  • 2 st röda äpplen
  • 100 g sugar snaps
  • 500 g falukorv
  • 3 msk hackad persilja

Senapssås:

2 dl crème fraîche
2 msk senap grov

Gör så här

1
Tärna potatisen och stek i en stekpanna med smör tills den fått fin färg. Krydda med salt och peppar. Ta upp och håll varm.

2
Skala och hacka löken, kärna ur och tärna äpplena och ansa sugar snapsen. Tärna korven.

3
Stek lök och äpple i stekpanna tills de är mjuka. Ta upp och stek korven. Förväll sugar snapsen.

4
Blanda ner potatis, lök, äpple och sugar snaps i stekpannan och låt allt bli varmt. Strö över persilja. Rör ihop crème fraiche och senap, och servera till.