Du behöver
- 750 g potatis kokt
- 2 msk smör eller margarin
- salt och peppar
- 1 st gul lök
- 2 st röda äpplen
- 100 g sugar snaps
- 500 g falukorv
- 3 msk hackad persilja
Senapssås:
2 dl crème fraîche
2 msk senap grov
Gör så här
1
Tärna potatisen och stek i en stekpanna med smör tills den fått fin färg. Krydda med salt och peppar. Ta upp och håll varm.
2
Skala och hacka löken, kärna ur och tärna äpplena och ansa sugar snapsen. Tärna korven.
3
Stek lök och äpple i stekpanna tills de är mjuka. Ta upp och stek korven. Förväll sugar snapsen.
4
Blanda ner potatis, lök, äpple och sugar snaps i stekpannan och låt allt bli varmt. Strö över persilja. Rör ihop crème fraiche och senap, och servera till.