Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 msk matfett
  • 300 g Quornfärs
  • 1 st vitlök 370 g
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk tomatketchup
  • 2 dl vatten
  • 1 st bönor 230 g
  • 100 g haricots verts
  • salt och peppar

Servera med:

bröd
sallad

Gör så här

1
Skala och hacka löken och fräs den i en gryta med matfett. Tillsätt quornfärsen och fräs i 5 minuter. Tillsätt, tomatkross, buljongtärning, tomatpuré, ketchup och vatten. Koka upp och låt sjuda 15 minuter.

2
Tillsätt kokta, delade haricots verts, avsköljda vita bönor. Rör om och låt grytan bli het. Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd och sallad.