Du behöver
- 1 st gul lök
- 1 msk matfett
- 300 g Quornfärs
- 1 st vitlök 370 g
- 1 st grönsaksbuljongtärning
- 1 msk tomatpuré
- 1 msk tomatketchup
- 2 dl vatten
- 1 st bönor 230 g
- 100 g haricots verts
- salt och peppar
Servera med:
bröd
sallad
Gör så här
1
Skala och hacka löken och fräs den i en gryta med matfett. Tillsätt quornfärsen och fräs i 5 minuter. Tillsätt, tomatkross, buljongtärning, tomatpuré, ketchup och vatten. Koka upp och låt sjuda 15 minuter.
2
Tillsätt kokta, delade haricots verts, avsköljda vita bönor. Rör om och låt grytan bli het. Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd och sallad.