Du behöver

  • 4 st kotletter ca 2 1
  • salt och peppar
  • 2 msk smör

Fyllning:

8 st aprikoser torkade mjuka
3 msk valnötskärnor hackade
1 tsk rivet citronskal

Äppel- och aprikoscrème:

8 st aprikoser
1 st äpple
2 dl crème fraîche
salt och peppar

Servera med:

potatis ugnsrostad med rosmarin
broccolibuketter kokta

Gör så här

1
Fyllning: Hacka aprikoserna och blanda med valnötter och citronskal.

2
Skär en ficka i kotletterna och fördela fyllningen i fickorna. Salta och peppra köttet och stek det på medelvärme i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida.

3
Äppel- och aprikoscrème: Hacka aprikoserna. Dela, kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Blanda aprikos, äpple och crème fraiche i en skål och smaka av med salt och peppar. Servera köttet med sås, ugnsrostad potatis med rosmarin och kokta broccolibuketter.