Du behöver
- 4 bitar torskrygg
- salt och peppar
Kantarellcrème:
200 g kantareller
2 msk smör
1 dl crème fraîche
salt och peppar
Garnera med:
4 msk svart caviar
citronskivor
dill
Servera med:
potatis pressad
dillolja, se recept
Ugn: 225°
Gör så här
1
Salta och peppra fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Låt stå i kylen i 1 timme.
2
Kantarellcrème: Ansa och stek svampen i en stekpanna med smör tills vätskan är genomskinlig. Låt svalna. Mixa svamp och crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
3
Fördela crèmen på fisken och baka mitt i ugnen i ca 15 minuter. Garnera med en sked svart caviar, citronskiva och dill. Servera med pressad potatis och dillolja.
4
Dillolja: Mixa 2 msk solrosolja med 1 msk dill. Salta lätt.