Du behöver

  • 4 bitar torskrygg
  • salt och peppar

Kantarellcrème:

200 g kantareller
2 msk smör
1 dl crème fraîche
salt och peppar

Garnera med:

4 msk svart caviar
citronskivor
dill

Servera med:

potatis pressad

dillolja, se recept

Ugn: 225°

Gör så här

1
Salta och peppra fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Låt stå i kylen i 1 timme.

2
Kantarellcrème: Ansa och stek svampen i en stekpanna med smör tills vätskan är genomskinlig. Låt svalna. Mixa svamp och crème fraiche och smaka av med salt och peppar.

3
Fördela crèmen på fisken och baka mitt i ugnen i ca 15 minuter. Garnera med en sked svart caviar, citronskiva och dill. Servera med pressad potatis och dillolja.

4
Dillolja: Mixa 2 msk solrosolja med 1 msk dill. Salta lätt.