Du behöver

  • 12 st scampi fryst
  • 6 st pilgrimsmussla fryst
  • 1 msk citronolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm Chili explosion kryddkvarn, Santa Maria

Dilloljedressing:

1 st dill knippa
0.5 dl solrosolja
1 tsk pressad limesaft
salt peppar

Servera med:

100 g mâchesallad
0.5 st gurka
20 st plommontomater gula små

Gör så här

1
Tina scampi och pilgrimsmusslor och låt rinna av. Blanda dem med citronolja, flingsalt och chiliexplosion. Grilla på hög värme i grillpanna, ca 2 minuter per sida. Trä upp på spett.

2
Dilloljedressing: Mixa dill och olja. Smaka av med limesaft, salt och peppar.

3
Lägg sköljd och slungad sallad på 6 tallrikar tillsammans med strimlad gurka och delade tomater. Lägg spetten ovanpå och ringla över dilloljedressingen.