Du behöver

  • 3 st tunnbröd

Fyllning:

170 g skalade räkor ca 500g oskalad vikt
2 msk hackad dill
2 msk majonnäs
1 msk riven pepparrot
1.5 msk crème fraîche
2 tsk pressad citronsaft
salt och peppar

Garnera med:

100 g färskost
2 dl dill hackad och persilja
100 g skalade räkor ca 250 g oskalad vikt

15-18 bitar

Gör så här

1
Fyllning: Hacka räkorna grovt och blanda med dill, majonnäs, pepparrot, crème fraiche och citronsaft.

2
Smaka av med salt och peppar och bred röran på tunnbröden. Rulla ihop tunnbröden och vira in dem i plastfolie. Låt rullarna ligga i kylen minst två timmar.

3
Bred färskost runt rullarna och rulla dem i örter. Skär i rullen bitar och ställ dem med snittytan upp. Garnera med räkor.